dinsdag 17 juni 2014

Heel veel om bij te praten.

De camper stond klaar (de laatste week van mei) wij hebben 5 heerlijke dagen met heel veel regen
gehad in Ruinerwold.Maar dankzij ons huisje op wielen hebben wij ons niet verveelt.

Na onze vakantie hadden een uitje dankzij onze zoon en zij vrouw zij waren 10 jaar getrouwd.
Hier boven zien jullie een trotse opa tussen onze twee kleinkinderen.Wij zijn met de hele familie van beide zijde een praamtocht gemaakt door de grachten van Leeuwarden.
Een week later weer een fijne dag samen met Jeanneke,zij kwam mij een prive cursus geven om mooie blokken te maken uit een Jellyrol.Zij heeft mij heel erg goed geholpen,kijk ook even op haar blog Zondagssteek.Vrijdag 13 juni zijn wij met de camper af gereisd naar Warffum voor het quiltfestival.in Groningen.
De foto's spreken voor zich, mijn excvuus dat sommige over dwars staan maar kreeg ze niet goed.
Op de terugweg is Jeanneke met ons mee gereden terug naar Dokkum,wij hadden plaats genoeg in de camper.Ik vind het jammer dat ik alleen in Warffum heb kunnen kijken ,maar mijn gezondheid liet het niet toe om verder te gaan.Maar ik ben heel tevreden dat de quilts in het museum heb mogen bewonderen.
Op de beurs heb ik alleen dit boek gekocht en sávonds nog een voorzetbril besteld bij Cosycorners.In de hal waar de beurs was waren ze al op,maar krijg hem nu over de post.

Zo dit was het voor nu even en ik beloof nu meer te bloggen.Er is nu rust in huize Verheij,ik kan niet meer behandeld worden dus geen ziekenhuis meer voor mij.Hans moet nog wel aan zijn voet worden geopeerd maar dat werd gisteren af geblazen na twee uur op de OK wachtruimte met bed gestaan te hebben.Er was geen narcotiseur,dus weer wachten op de volgende oproep.

Door deze drukke weken ligt mijn Dear Jane even stil,ik hoop volgende keer daar weer nieuwe blokjes te laten zien.