dinsdag 17 juni 2014

Heel veel om bij te praten.

De camper stond klaar (de laatste week van mei) wij hebben 5 heerlijke dagen met heel veel regen
gehad in Ruinerwold.Maar dankzij ons huisje op wielen hebben wij ons niet verveelt.

Na onze vakantie hadden een uitje dankzij onze zoon en zij vrouw zij waren 10 jaar getrouwd.
Hier boven zien jullie een trotse opa tussen onze twee kleinkinderen.Wij zijn met de hele familie van beide zijde een praamtocht gemaakt door de grachten van Leeuwarden.
Een week later weer een fijne dag samen met Jeanneke,zij kwam mij een prive cursus geven om mooie blokken te maken uit een Jellyrol.Zij heeft mij heel erg goed geholpen,kijk ook even op haar blog Zondagssteek.Vrijdag 13 juni zijn wij met de camper af gereisd naar Warffum voor het quiltfestival.in Groningen.
De foto's spreken voor zich, mijn excvuus dat sommige over dwars staan maar kreeg ze niet goed.
Op de terugweg is Jeanneke met ons mee gereden terug naar Dokkum,wij hadden plaats genoeg in de camper.Ik vind het jammer dat ik alleen in Warffum heb kunnen kijken ,maar mijn gezondheid liet het niet toe om verder te gaan.Maar ik ben heel tevreden dat de quilts in het museum heb mogen bewonderen.
Op de beurs heb ik alleen dit boek gekocht en sávonds nog een voorzetbril besteld bij Cosycorners.In de hal waar de beurs was waren ze al op,maar krijg hem nu over de post.

Zo dit was het voor nu even en ik beloof nu meer te bloggen.Er is nu rust in huize Verheij,ik kan niet meer behandeld worden dus geen ziekenhuis meer voor mij.Hans moet nog wel aan zijn voet worden geopeerd maar dat werd gisteren af geblazen na twee uur op de OK wachtruimte met bed gestaan te hebben.Er was geen narcotiseur,dus weer wachten op de volgende oproep.

Door deze drukke weken ligt mijn Dear Jane even stil,ik hoop volgende keer daar weer nieuwe blokjes te laten zien.

7 opmerkingen:

 1. Mooie foto's Maaike. En nu een beetje rust in huis? De operatie van Hans zal ook wel weer de nodige onrust geven toch?
  Je hebt intussen prachtige blokjes gemaakt, ze zien er heel mooi uit.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lullig dat zijn ok is adgeblazen. Je weet als ziekenhuis toch dat die nodig zijn, dan zoek je toch vervanging! Zal wel weer te weinig geld voor zijn! Sterktw met alles meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's en toch fijn dat je naar Warfum kon.
  Je blokken zijn prachtig, er wacht ook nog een Jelly rol op mij.
  Echt een mooi blok zo gemaakt
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja wat een weer hè, heb nog een paar keer aan jullie gedacht. Maar toch fijn dat jullie je vermaakt hebben. Wat lief van Jeanneke dat ze je priveles heeft gegeven. Mooie blokken worden het. Had ook graag naar Warffum gewild, maar ja je kunt niet alles. Wat balen dat de operatie nu weer is uitgesteld, nou ja drie maal is scheepsrecht moet je maar denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt wel de meest indrukwekkende quilts gezien, vind ik hoor. Ik heb er vandaag ook een logje over. Heerlijk dat je zo met die camper op stap kan, dat is toch geweldig. Was jij ook mee met die praamtocht? Dat lijkt me enig.
  Wat een leuke blokjes zijn dat, uit een jellyrol. Zo is er altijd wat te leren hè. Heerlijke hobby! Fijne dag Maaike.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat je nu met de camper er toch op uit kunt.Lief dat Jeanneke jou heeft geholpen met de jellyrolquiltblokjes-lekker vrolijk zo deze kleurtjes.
  Wat naar dat de operatie weer is uitgesteld--je weet toch welke operatie er gepland staan op een dag? Zal het wel nooit begrijpen,heb ook al rare dingen meegemaakt bij ziekenhuisafspraken.
  Succes met je blokjes Maaike en ik hoop dat de voorzetbril spoedig binnenkomt.
  groetjes,Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's en mooie blokken die je aan het maken bent!
  Groetjes 10eke

  BeantwoordenVerwijderen