zondag 2 februari 2014

Van alles wat,randjes,quilten en hondjes


Ik ben helemaal bij met de randjes,deze laatste 2 gingen voorspoedig. Zoals jullie kunnen zien heb ik ook een plekje gevonden voor als het af is.

Ondertussen werk ik ook aan een quiltdeken voor op mijn ziekenhuisbed.
Ik ben op dit moment weer volop in de onderzoeken botscans ( 5stuks),ivm mijn staartbeen.Ze zijn bang dat er botkanker in zit en voordat het staartbeen volledig wordt verwijderd moet ze eerst weten hoe het bot is.
Ik krijg daar maandag 3maart meer over te horen.Helaas ben ik te ziek om naar de handwerkbeurs in Zwolle te gaan en daar had ik zo naar toe geleefd.Maar hopelijk kan ik  volgend jaar.
Ik probeer elke dag een beetje aan mijn quilt te werken,want de dekbedhoezen in het ziekenhuis zijn zo saai.In de quilt heb ik lapjes van mijn zus en een stukje stof van mijn moeder verwerkt. In de hartjes komen de namen van ons(rode hart) en de kinderen /kleinkinderen te staan.Elk gezin zijn eigen hartjesblok en onze hondjes staan er natuurlijk ook op.
 hier zie je heerlijk genieten van de zon,die hier nu heerlijk schijnt.
Ik weet niet wanneer jullie mij volgende blogverhaal te lezen krijgen,want van de onderzoeken wordt nog zieker en heel moe.
Fijne zondag