vrijdag 25 oktober 2013

Van alles ,kijk maar gauw


Even op volgorde van de foto's
Het blad mezelf kado gedaan (omdat het met mijn gezondheid niet super gaat) er staan hele leuke kerst ideeen in .Voor zo wel beginners en kanjers in quilten de patronen zijn compleet.

De tweede foto is een blok die ik voor iemand van de Buurtzorg heb gemaakt,zij gaat met pensioen en dit blok komt in het afscheidsboek.De kleur blauw is de kleur van de Buurtzorg.

Foto 3 is een patroon wat ik  Marktplaats vandaan heb,het is nog niet gebruikt.Hans vindt het patroon ook mooi en een gedeelde van de quilt kan ik maar maken.Want de hele quilt is te groot voor waar hij komt te hangen.Namelijk in onze winterkamer daar staat onze houtkachel vandaar die naam.
Ik maak hem in herfstkleuren.Maar eerst nog niet eerst nog wat technieken leren.

De onderste foto is Bram die vindt dat hij te weinig aandacht krijgt door het quilten.En dan loopt er ook nog een aannemer in en uit.
Allemaal een fijn weekend en lekker quilten of borduren.

Dresden plate ,sterren, zeshoeken en vingerhoedjesZo als jullie kunnen zien ,ben ik lekker bezig.Ik ben allerei patroontjes aan het proberen.
De vingerhoedjes ga ik vandaag maken en komen samen met de klosjes in een blokje.
Volgende week komt Pauline bij mij op de koffie om de hartjes te maken,zij gaat mij het laten zien hoe.
Omdat ik niet naar een bee kan komt zij fijn naar mij toe,daar kijk ik fijn naar uit.
Jeanneke heeft mij de klosjes geleerd en eemn mal van de vingerhoedjes gestuurd met een heel lief lapje.Maar dat zien jullie de volgende keer.
De dresden plate heb ik uit de quilt en zo gehaald,dat vind ik een heel leuk blad.