vrijdag 25 oktober 2013

Van alles ,kijk maar gauw


Even op volgorde van de foto's
Het blad mezelf kado gedaan (omdat het met mijn gezondheid niet super gaat) er staan hele leuke kerst ideeen in .Voor zo wel beginners en kanjers in quilten de patronen zijn compleet.

De tweede foto is een blok die ik voor iemand van de Buurtzorg heb gemaakt,zij gaat met pensioen en dit blok komt in het afscheidsboek.De kleur blauw is de kleur van de Buurtzorg.

Foto 3 is een patroon wat ik  Marktplaats vandaan heb,het is nog niet gebruikt.Hans vindt het patroon ook mooi en een gedeelde van de quilt kan ik maar maken.Want de hele quilt is te groot voor waar hij komt te hangen.Namelijk in onze winterkamer daar staat onze houtkachel vandaar die naam.
Ik maak hem in herfstkleuren.Maar eerst nog niet eerst nog wat technieken leren.

De onderste foto is Bram die vindt dat hij te weinig aandacht krijgt door het quilten.En dan loopt er ook nog een aannemer in en uit.
Allemaal een fijn weekend en lekker quilten of borduren.

2 opmerkingen:

 1. Een quiltblad is altijd een fijn cadeautje, maar wat jammer dat je niet lekker in je vel zit. Ik hoop dat je er iets leuks uit gaat maken en anders vooral geniet van de plaatjes.
  Je bijdrage voor het afscheid is leuk, mooie blauwtjes!
  Dat patroon is super, ik verheug me al op je stofkeuze en eerste stappen met dit patroon.
  Ach, die arme Bram, grote voeten van de aannemer en het baasje bevangen door het quiltvirus...dan heb je een hondenleven. Fijn weekend, Maaike, tot volgende week.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, af en toe mag je jezelf wel even verwennen hoor. Heerlijk, zo'n mooi blad. En wat enig dat er een afscheidsboek voor zo iemand gemaakt wordt en dat jij zo'n mooi blok voor haar maakte. Dat is een mooie herinnering voor haar.
  Ik vind dat patroon van die quilt prachtig. Wat leuk dat je dat op Marktplaats vond! Mooi zal dat zijn in herfsttinten. Leuk hè, om dan al vast te gaan denken hoe je hem zal maken, met welke kleuren, welke blokken. Dat is al een plezier op zichzelf.
  Jij ook een fijn weekend Maaike!

  BeantwoordenVerwijderen