vrijdag 17 oktober 2014

latten

Vandaag was het zover,Jeanneke is in Dokkum al vroeg in de bus gestapt.Ze stapte weer uit in ons mooie Grou.We gingen natuurlijk is aan de koffie en daarna aan het werk.
Jeanneke heeft mij voor gedaan wat latten in houdt en aan het eind van de ochten waren we bijna klaar.Maar eerst moest onze magen worden gevuld met bruin brood en kaas.Na de lunch hebben nog een uurtje gewerkt  en toen waren we klaar.Het resultaat  is te zien op de foto.

Jeanneke heel hartelijk bedankt,dit was een dag met een goude
Quiltrandje.

Allemaal een zonnig weekend

4 opmerkingen:

 1. Wat gezellig dat ze u even heeft geholpen. En nu kan het echte werk beginnen!! Door pitten maar. Succes er mee. Groetjes Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super Maaike dat jullie dat gezellig saampjes konden doen. En je hebt weer wat geleerd! Fijn hè, zo'n vriendschap.
  Heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor om te lezen over latten. Ik moest er even om glimlachen. Want je kunt latten met het maken van een quilt maar latten in de volksmond heeft een hele andere betekenis. Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad en jij weer verder kunt met de quilt.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk dat je quilt nu gesandwicht is! Laat de herst maar komen, de regen tegen de ramen en jij binnen rustig aan het doorpitten! Veel plezier.
  Groetjes 10eke

  BeantwoordenVerwijderen