maandag 17 maart 2014

Kleine update

Ik zal jullie even vertellen hoe het allemaal gegaan is.Vorige maand negen keer in de botscan's gelegen daarvan uitslag gekregen,gelukkig geen bot kanker of ontstoken botvlies.Maar de stuit of wel staartbeentje moet worden verwijderd.Tenminste dat zegt de chirurg,de orthopeed zegt van niet.

Ik weet alleen dat ik heel veel pijn heb wat niet meer vol te houden is,morfine en pijnstillers doen niets.Nu ga ik   Maandag 24 maart naar het UMCG in Groningen en daar word gekeken en beslist of de stuit er uit moet en kan. Helaas moet ik waarschijnlijk weer allerlei onderzoeken onder gaan,wat heel pijnlijk is.

Ondertussen doe ik wel wat aan quilten en de randjes,maar door een ontstoken oog ben ik met de randjes wat achter.

Dit is allemaal niet een gezellig verhaal ,maar vergeet niet dat ik er geniet van al jullie blogs.

Allemaal succes met de randjes en met quilten.Heb ik meer nieuws dan kom ik weer terug op mijn blog.
Maaike

10 opmerkingen:

 1. Hoi Maaike, ik moet ook de 24e naar het UMCG! Als je tijd hebt tussendoor zullen we dan afspreken en ff een bakkie doen samen? Ik moet er om 11 uur zijn en mijn arts is nooit op tijd, dus zal wel uitlopen dus denk dat ik om 11.30 11.45 wel klaar ben daar. Fonteinstraat 17. Ik hoop je dan te zien! Altijd gezelliger als alleen! Je kunt me mailen op craftluv@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om toch iets van je te horen.
  Sterkte en een warme groet,
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat valt niet mee, altijd pijn. Ik hoop dat ze je in het UMCG verder kunnen helpen. Sterkte. Gelukkig kun je op het WWW afleiding vinden. groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goede morgen Maaike.
  Je hoeft je niet te verontschuldigen omdat het geen gezellig verhaal is. Het is vertellen van dat wat jou op dit moment allemaal overkomt en dat is niet niks.
  Dus heb ik daar geen enkel probleem mee.
  Ik vond het fijn weer van jou te lezen hoe het met je gaat en wens je heel veel sterkte toe.
  Het is mooi om te lezen dat je in elk geval nog kunt genieten van onze blog verhaaltjes.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent een kei Maaike. Ik vind het zó knap van je dat je toch steeds iets vindt om van te genieten. Dan hebben wij toch een fantastische hobby, waarbij er altijd iets moois uit onze handen komt. Denk aan je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het moet een opluchting zijn om te horen dat je botten gezond zijn. Ik wens je sterkte voor de komende onderzoeken, ellendig dat dat met zoveel pijn gepaard moet gaan, ik wens dan ook dat je daar een verlossend antwoord krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen