zaterdag 18 januari 2014

Van alles wat

 Met de randjes ben ik bij,maar ik heb wel voor een smaller uitvoering  gekozen.Ik deed er te lang over en had geen tijd meer voor quilten.Als ik van de zomer meer tijd heb maak ik het nog een keer op mijn schellekoordstof,maar nu even niet.Liggend borduur is niet echt ideaal.

 
Donderdag moest ik gewoon bezig blijven anders was ik te veel bezig in mijn hoofd met de scan van gisteren.Dus onze bank (waar ik heel veel op lig) van nieuwe kussens en quilt voorzien.De stof had ik nog liggen en moet zeggen ik ben heel tevreden over het resultaat.

Gisteren een zeer zware dag gehad in het ziekenhuis en vandaag nog even veel rust nemen.Maar ik hoop vanavond toch nog een stukje kunnen borduren.
Ik ga nu lekker in mijn nieuwe Amish boek lezen.

Iedereen een fijn weekend.

7 opmerkingen:

 1. Rust lekker uit en geniet van je nieuwe bank en boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je bandlinnen van de 2e hands handwerkmarkt nu toch van pas komt. Je kussens en quilt zien er leuk uit, ik hoop dat je je er lekker in en op kan nestelen en genieten van je boek. Sterkte met alles dat op je afkomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met alles! En ja, een fris nieuw stofjes verzet je zinnen ook gelijk! Scheelt vaak heel veel hoe je je voelt! Sommige dingen kun je niet veranderen, maar wat je kan is vaak heel verfrissend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie en leuke kussens, knapt er meteen van op hé.
  Sterkte me alles, en rust maar goed uit
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het moedig dat je aan die randjes begonnen bent! Dat wordt best een mooi rolletje, helemaal als je ondertussen lekker op je bank geniet van de nieuwe kussens en quilt. Mooie stof! En wat heb je dat snel gedaan zeg. Gelukkig is gister weer achter de rug en zie je morgen je kleine lieve schat. Een heerlijke afleiding. Geniet ook maar heerlijk van dat boek Maaike en heel heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zit je niet mee al met al. Toch proef ik optimisme uit je stukjes, knap hoor! Blijf de moed erin houden en geniet van de kleine dingen die fijn/goed zijn. Sterkte. Ik duim mee voor een goede uitslag van de scan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goed idee Maaike om de smalle rand te borduren, zou voor mij ook wel wat zijn om het borduren zo te leren..Sterkte met alles!!

  BeantwoordenVerwijderen