donderdag 31 oktober 2013

Hartjes en meerIk kreeg een klacht van Joep ,waarom wel Bram op je blogen ik niet. Ik ben toch ook lief ,dat is hij zeker.
Daarom eerst een foto van alleen Joep,daarna een foto van hun beide lekker op het bedbank van de vrouw.Want de zon is van ons allemaal.

De derde foto laat ik de beloofde hartjes zien ,ik ben nog niet zo erg .Ik ben eerst gisteren met Hans naar Sneek geweest voor stof waar op ik de hartjes kan maken,die lag niet in mijn stofjeskasten.
Herkennen jullie dat.Het gaat een klein quiltje worden samen met de klosjes en vingerhoedjes.
Wanner ik zo ver ben volgen daar natuurlijk weer foto,s van.Ben nu eerst hartjes en vierkantjes aan het snijden en blogs lezen gaat ook gewoon door.

Komen jullie ook naar de gevangenis Blokhuisplein in Leeuwarden 9 en 10 november naar Holy  stitch van 10:00-17:00 uur de Quiltkoffer is ook aanwezig.Je kunt gezellig gaan zitten quilten,hopelijk zie een van jullie daar.Jeanneke en ik gaan zaterdag er ook gezellig heen.
Fijne dag allemaal
Maaike

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je zo enthousiast aan de hartjes bent! Ik ben benieuwd naar jouw uitvoering van de hartjes/klosjes/vingerhoedjesquiltje.
  Alvast veel plezier op Holy Stitch, gezellig met Jeanneke, dat wordt een heerlijke middag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zijn je hartjes en de hondjes zijn lief
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, Joep mag er zijn hoor. Geef hem maar een knuf van mij. Heerlijke foto's van die hondjes.
  Dat is apart: quilten in de gevangenis??? Daar is iets speciaals georganiseerd?
  Je hartjes zijn leuk. Gezellig werkje.

  BeantwoordenVerwijderen