dinsdag 9 juli 2013

Even bijpraten

Hallo volgers,
het heeft even geduurd voor dat er weer een bericht van mij kwam.Maar ik en mijn gezin hadden even ander zaken aan het hoofd.Ik ben de afgelopen 2 weken veel in het ziekenhuis geweest en zeer nare pijnlijkeonderzoeken gehad.Waarbij ik onder narcose ben geweest en daardoor niet echt helder.
Voor een van de onderzoeken moest ik medicijnen slikken waar ik nog zieker van werd,de eerste uitslag was dat er nog behandeling mogelijk was.Maar helaas hebben wij gisteren te horen gekregen nadat er overleg met de artsen in Groningen is geweest ,kunnen zij mij niet meer behandelen Te groot risico..Dus moet verder leven met veel pijn. Ik hoop deze week weer wat te kunnen quilten en borduren, want dat verzet mijn gedachten om aan leuke dingen te denken.
Ik lees ook elke dag jullie blogs met heel veel plezier.
Allemaal een zonnige dag gewenst.
Maaike

7 opmerkingen:

 1. Ai Maaike, dat is geen fijne boodschap. Als je nu maar niet verder achteruit gaat. Is die mogelijkheid wel aanwezig? Of blijft het nu stabiel?
  sterkte en inderdaad, afleiding zoeken is het allerbeste.
  groetjes
  Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is erg naar, veel sterkte gewenst.
  Ik hoop dat je toch fijn wat kan handwerken, geeft weer afleiding en voldoening toch wat te kunnen.
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was moeilijk nieuws voor jullie. Dat moet je wel even verwerken. Ik vroeg me hetzelfde af als Wietske. Heel veel sterkte en een lieve groet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een naar bericht Maaike. Altijd met pijn verder, dat valt niet mee. ik wens je veel sterkte en hoop dat je afleiding van de pijn kan vinden. groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook van mij veel sterkte toegewenst Maaike !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is geen fijn bericht, sterkte toegewenst Maaike!

  BeantwoordenVerwijderen